tiistai 30. marraskuuta 2010

Lentolakko nostaa uusia tuomareita MM-kisoihin?

IFF on aloittanut varotoimet tänään alkaneen lentolakon johdosta. Osa kansainvälisistä MM-kilpailuihin tulevista erotuomareista saapuu Helsinkiin Finnairin operoimilla vuoroilla eri puolilta Eurooppaa. Tästä syystä IFF on tänään tiedustellut mm. suomalaisten kansainvälisten erotuomareiden (sellaisten, jotka eivät ole nimetty kisoihin) mahdollisuutta/halukkuutta osallistua turnaukseen, mikäli pahin toteutuu. Myös allekirjoittanutta ja Tero Fordellia on pyydetty olemaan "lähtökuopissa"

Henkilökohtaisesti kuitenkin toivoisin, että lakko peruuntuu, ja sinne nimetyt erotuomarit pääsevät kisoihin. On varsin suuri pettymys "pienempien" salibandymaiden erotuomareille, mikäli he joutuvat jäämään lakkoilun vuoksi rannalle.  Ei ole kenenkään intressissä, että lentolakon seurauksena kisoissa viheltää lähinnä suomalaisia ja ruotsalaisia erotuomareita.

ps. Allekirjoittanutkin on jumissa Rovaniemellä lentolakon vuoksi...

4 kommenttia:

  1. Tarkoittaako tämä, että lentolakko nostaa myös uusia maita kisoihin? Lähinnä tulee mieleen Islanti, Färsaaret ja jos vielä on pulaa osallistujista, niin onhan meillä Ahvenanmaa.

    //Tero

    VastaaPoista
  2. Mikä kiire sulla täältä pois on ;)

    Annu

    VastaaPoista
  3. Sensuurihan täällä iskee, ei kestetä kritiikkiä. Sehän nyt on normaalia käytöstä suurimmalta osalta nykyisiä dumpeja. A. Tuomi painoi eilenkin sen " perusvitosen " cupin pelissä lohjalla..

    VastaaPoista
  4. Tässä blogissa ei ole sensuroitu yhtään kirjoitusta. Tekstien ennakkotarkastuksen tarkoituksena on varmistaa, että täällä ei syyllistytä ylilyönteihin.

    Tuomareita saa ja pitää arvostella. Eri asia on, mikä on rakentavaa ja mikä ei. Tässä blogissa ei kuitenkaan sensuroida mitään sen perusteella, tulkitseeko allekirjoittanut arvostelun rakentavaksi vai ei.

    VastaaPoista