lauantai 4. joulukuuta 2010

Skoog & Petterson - Suomen kohtalosta päättämässä.

Allekirjoittanut ja Fordell jäivät tällä kertaa kisakoneesta. Länsinaapurista kuitenkin "kaksoisveljemme" Daniel Skoog ja Ola Petterson saivat ansaitusti kutsun arvostetuimpaan kansainväliseen salibandyturnaukseen. Koska kysymyksessä on erotuomaripari, joka mitä ilmeisimmin tulee tuomitsemaan ratkaisevia Suomen otteluita, on herrat syytä esitellä Suomen salibandyväelle.


Kuva: Göteborgin agentit meditoimassa Uumajassa ennen ottelua. Huomaa jo tässä vaiheessa, mihin Daniel (alhaalla) on keskittynyt.

Olemme Teron kanssa tunteneet herrat keväästä 2009, jolloin pelattiin WFC (U 19) -turnaus Turussa. Sen jälkeen olemme hääränneet yhdessä muun ohella Uumajassa opiskelijoiden mm-kilpailuissa.

Herrat ovat kentällä omaa luokkaansa. Positiivinen, mutta tarvittaessa jämäkkä ote tarjoaa pelaajille reiluja vääntöjä, joissa ottelut ratkeavat urheilullisilla perusteilla.

Kentän ulkopuolella länsinaapurin pojat ovat varsin hauskaa seuraa, joskin jäävät tietysti jälkeen eräästä nuoresta suomalaisparista. Danielin riippuvuussuhdeongelma iPhone 3g -puhelimeen rajoittaa ajoittain sosiaalista kanssakäymistä. Danielin suosikkisovelluksiin muuten kuuluu käännösohjelma, jonka avulla mies luulee oppineensa suomen kielen täydellisesti. Tosiasiassa kukaan ei ymmärrä hänen "soomestaan" yhtään mitään. Olan erityispiirre löytyy myöskin hänen puhelimestaan. Kyseiseen mobiililaitteeseen on tallentunut erittäin mielenkiitoisia kuva- ja videotiedostoja, joista ei kuitenkaan ole syytä mainita sen enempää...

Päivitän tänne mahdollisesti vielä tämän päivän kuluessa haastattelun S&P -parista, jonka veikkaan viheltävän välierissä Suomen ottelun. Parin otteita voi seurata jo tänään Yleltä Suomen ja Tanskan kohtaamisen yhteydessä.






 Kuva: riippuvuusongelma pahimmillaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti