perjantai 5. marraskuuta 2010

Salibandyn MM on käsinkosketeltavan lähellä



Jos menet katsomaan kisoja, voit nähdä näitä palloja tai huonolla tuurilla saada osuman tällaisesta pallosta. Allekirjoittanut ei päässyt erotuomareiden kisakoneeseen, mutta minkä ihmeen takia sohvallani on sata kisoihin päätyvää palloa?

Ensimmäisen oikean vastauksen esittänyt (ei lähipiiriin kuuluva) henkilö saa halutessaan omakseen kuvassa olevan uuden kansainvälisen erotuomarin Puma -kassin, johon voit tarvittaessa säilöä vaikkapa kisajuomia. Arvausaikaa on sunnuntaihin, joka toimii samalla vihjeenä.

9 kommenttia:

  1. Vihellät EFT turnauksessa viikonloppuna?

    VastaaPoista
  2. Sinut on valittu viralliseksi valvojaksi, eli aulisgerlanderiksi. Tehtäväsi on huolehtia, ettei palloja kopeloida ennen turnausta. Tiedä, vaikka joku turjake poraisi niihin ylimääräisen reiän. Sopimuksen IFF:n kanssa olet luonnollisesti allekirjoittanut sydänverelläsi. Kassit ovat kuvaushetkellä olleet poikkeuksellisesti auki. Kuvauksen jälkeen ne sinetöidään ja kahlitaan käsiraudoilla renteisiisi. Kivasti tuo lisämotivaatiota kisojen odotukseen, kun tietää pääsevänsä pallokasseista eroon.

    VastaaPoista
  3. Koulutuspalloja nuijille

    t. nuija

    VastaaPoista
  4. Komppaan Ollia hyvin pitkälti. Olet kisojen pallovastaava, joka tarkastaa etukäteen kaikki pelipallot ja toimittaa ne sitten eteenpäin varastoitavaksi.

    Näin varmistetaan, ettei sekaan ole joutunut esim. baseballin harjoituspalloja.

    VastaaPoista
  5. Olet päässyt urasi huipulle ja toimit EFT:ssä pallopoikana...tai siis pallopoikien pomona.

    VastaaPoista
  6. Hyviä arvauksia, mutta kysymyksessä ei ole laaduntarkkailu, enkä valitettavasti päässyt pallopojaksi esimiesasemasta puhumattakaan.

    Vihje: Pallot ovat tällä hetkellä Fredrikshavnissa Tanskassa.

    VastaaPoista
  7. Ja Ollin kommentti ansaitsee melkeinpä sellaisenaan palkinnon! :)

    VastaaPoista
  8. Vihellät Double Internationals turnauksessa ? ;)

    J. Meltti

    VastaaPoista
  9. Noniin J.Meltti, osuit lähimmäksi. Pallot menivät kyseisessä turnauksessa Tanskan ja Saksan maajoukkueille lämmittelypalloiksi ja "tutustumispalloiksi". Kisoissahan esitellään uusi pallo. Jos haluat kassin, laita sähköpostia lasse.vuola@puranen-kiviluoto.fi!

    VastaaPoista