lauantai 21. tammikuuta 2012

Cupin finaalipäivä! Juhlivatko tuomaritkin?


Suomen Cupin mestaruus ratkeaa tänään Tampereella. Joukkueet, Classic ja ERÄ, järjestänevät vauhdikkaan tapahtuman, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Televisiosta peli näyttää hitaammalta kuin kentän pinnasta. Siispä oma toivomukseni on, että tänään saa mennä kovaa.

Cupin huipentuma lienee myös kauden välihuipentuma erotuomariparille Mikael Montonen – Valtteri Mikkola.  Cupin finaaleihin ei turhia miehiä nimetä. Siispä erotuomarikansan kannattaa raahautua tänään vähintäänkin putkitelevision ääreen! Kun en omista omaa putkitelevisiota, päätin lähteä Tampereelta Ouluun asti katsomaan peliä. Vaatimattomina miehenä Valtteri totesi nimityksestä seuraavasti:

-Rehellisesti sanoen edes ajatus tämänkaltaisesta mahdollisuudesta (finaalinimitys) ei ollut mielessä. Tunnelma itse peliin on odottava ja jännittynyt, mutta silti hyvä ja innostunut.

Erotuomareille tällaisia paikkoja tulee harvoin. Juhlimiseen ei MonMik -parilla kuitenkaan ole varaa, kun karavaani suuntaa kuulemma seuraavana päivänä Vaasaan divarikarkeloihin.

ps. Valtteri on muuten myös kovan luokan salibandypolitrukki ja liittohallituksen mies. Se on hyvä. Erotuomareiden oikeusturva vaatii portinvartijan myös pääkallopaikalle.  Mikael puolestaan toimii todistetusti Turun erotuomarivälinevarastona. Jos unohdat vaikkapa shortsisi kotiin, soita Mikaelille! Vastaavaa palvelua ei saa Tampereelta, ei edes Tomi Gröhniltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti